Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

500 m2 - Obchodné priestory na prenájom, 3000,- €/ mes., Trenčín

Interné ID: 26357
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
Iné:
6 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom obchodné priestory s celkovou výmerou cca 500 m2 v Trenčíne. Priestory sa nachádzajú na zvýšenom prízemí so vstupom priamo z ulice cez vstupnú halu s dverami s otváraním na senzor.  
Priestory sa skladajú z:
- Predajňa vo veľkosti cca 300 m2 
- Sklady  - 2 miestnosti s výmerami 50 m2 a 18 m2
               - prístup cez nakl. rampu
- Zázemie : 2 x kancelárie 32 m2 a 15 m2, 2x WC, výťah, schodisko, chodba

Priestory sú vhodné na predaj akéhokoľvek sortimentu, potraviny, domáce potreby, zariadenie domov a bytov (sedačky, kuch. linky, dvere, podlahy a pod.) , ale sú vhodné aj na inú prevádzku, či už služby alebo administratívu.  V budove sú k dispozícii ďalšie 2 poschodia s podobnou výmerou predajnej plochy a so zázemím, možnosť prenájmu budovy ako celku cca 1500 m2, alebo jednotlivo po podlažiach – 3x500 m2. Priestory majú predný presklený vchod pre zákazníkov a aj druhý vstup pre personál. K budove patrí cca 10 parkovacích miest plus ďalších asi 50 mestských park. miest je priamo pred budovou.
Výborná dostupnosť a poloha pre zákazníkov, prístup nákladnými autami, k dispozícii je možnosť umiestnenia viditeľnej reklamy na vonkajšej časti budovy.

Nájomné je 6,00 €/m2/mesiac bez DPH. V prípade prenájmu celej budovy, resp. ďalšieho poschodia cena dohodou.

Voľný ihneď. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
500 m2
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti