Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Výrobno-skladový priestor na prenájom

Interné ID: 275578
Ulica: Mlynské nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Výrobné priestory
5,64 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom výrobno-skladový priestor na ul. Mlynské Nivy v BA II-Ružinov.

Úžitková plocha 604,6m², pôvodný stav, vykurovaný (sálavý plynový konvektor), prízemie, vstup - 2x plechová brána z nakladaciej rampy z prednej a zadnej strany + vchod pre ososby, podlaha - betón, výška stropu 5m, denné svetlo, regálový systém (možnosť odstránenia v prípade dlhodobého prenájmu), prípojka 380V, kuchynka, vlastné WC, šatňa s možnosťou dobudovania sprchy, prístup 24/7 aj pre nákladnú dopravu, vlastné merače energií, kamerový systém, parkovanie v areáli v cene prenájmu. Možnosť prenájmu kancelárie 21m² v susediacej administratívnej budove v cene 239,75-€/mesiac+DPH.

Voľné od 1.9.2024. Cena prenájmu skladu je 5,64-€ /m²/mesiac + elektrická energia, vodné, stočné a plyn podľa skutočnej spotreby + DPH. Kaucia vo výške 1 mesačného nájmu. Nájomca neplatí províziu RK. Bližšie info u uvedeného makléra.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
604.6 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti