Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

COWORKING kancelárie na prenájom, MYHIVE – VIVO/POLUS TOWER

Interné ID: 275577
Ulica: Vajnorská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
1 750 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom COWORKING administratívne priestory vysokého štandardu A na známej adrese v Polus Tower (Myhive Vajnorská) na Vajnorskej ul. v Bratislave 3, na dopravnej tepne Vajnorská, Bajkalská a Tomášikova. Strategická lokalita robí Polus Towers ľahko dostupným pre všetky formy dopravy. Vzdialenosť od obchodného centra VIVO na obchvat po Bajkalskej je len 7 min. autom, rovnako aj do centra. Lokalita budov zaručuje vynikajúcu dopravnú dostupnosť, či už autom alebo MHD (9 spojov, vrátane električiek 2 a 4).

Biznis centrum ponúka pestrú paletu služieb v nákupnej zóne Vivo, športové aktivity na dosah a nádhernú scenériu vďaka jazeru Kuchajda.

K dispozícií sú na prenájom priestory COWORKING – súkromné, plne zariadené kancelárie pre tímy od 3-10 osôb:

MYROOM pre 5 osôb za 1.750 €/mesiac + DPH

MYROOM pre 7 osôb za 2.450 €/mesiac + DPH

MYROOM pre 8 osôb za 2.800 €/mesiac + DPH

MYROOM pre 10 osôb za 3.500 €/mesiac + DPH

Výhody: Dizajnové priestory s prvotriednym zariadením, výškovo nastaviteľné stoly, príjemné prostredie s prístupom 24/7, meetingovky a focus roomy...

V cene nájmu: čerstvo pražená kávička z remeselnej pražiarne, služby a benefity - internetové pripojenie, občerstvenie tlačiareň, registrácia sídla zdarma, poštová schránka zdarma, upratovanie, recepcia a pod...

Parkovanie: Bezproblémové parkovanie 3 hodiny zdarma, prenájom nededikovaných parkovacích miest v garáži vyhradenej pre nájomcov od 80 Eur/miesto/mesiac + DPH. Ku každej kancelárii pri prenájme na 12 mesiacov prináleží jedno parkovacie miesto za 1€ na celú dobu nájmu.

Budova je vybavená bezpečnostným kartovým systémom a monitorovaná kamerovým systémom. Vstup do budovy je 24 h denne cez recepciu.

Priestory sú moderné a radi ich predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
57 m2
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti